Blikarbejde

Søger du en erfaren blikkenslager, der kan hjælpe dig med blikarbejde? Så står vi hos Larsen & Nyborg VVS og Blik ApS til rådighed for dig. Vi kan hjælpe med enhver form for blikarbejde i omegnen af Aabybro og i resten af Nordjylland. Vi har gennem mange år hjulpet både private og erhvervsdrivende med blandt andet tagrender, nedløb, kvistedækninger og facadedækninger.
Vi kan sørge for, at regnvandet på dit hus afledes rigtigt, så det ikke skaber problemer i hverdagen. En tagrende, der leder vandet forkert, kan skabe store vandpytter, der kan være til stor gene for dig og dine medmennesker. Derfor påtager vi os enhver opgave med blikarbejde med stor omhu og yder høj service, så vi kan levere et godt resultat hos dig, der passer til dine behov.

Vores arbejde tilpasses efter dine ønsker og behov

Når vi udfører blikarbejde, vil vores arbejde i mange tilfælde være synligt både for dig og dine naboer. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe et flot og funktionelt resultat, så dine tagrender og nedløb afleder regnvandet korrekt og samtidig ser præsentable ud for alle, der kommer og går omkring dit hjem.
Har du specielle ønsker omkring din facadedækning, så er vi meget åbne for at høre på dine idéer. Vi tilpasser vores arbejde efter dine ønsker og behov, så vi kan give dig et resultat, der lever op til dine krav og forventninger. Vores arbejder er ikke udført tilstrækkeligt, før vi har din fulde tilfredshed.

Vi udfører blikarbejde af høj kvalitet

Hos Larsen & Nyborg VVS & Blik ApS er vi medlem af Arbejdsgivernes Garantiordning. Dermed kan vi give dig garanti for et håndværksmæssigt korrekt og veludført stykke blikarbejde, der opretholder en vis kvalitet. Vi udvælger nøje vores materialer, så vi kan stå inde for det, vi leverer hos dig, samt sørge for at du får langtidsholdbare tagrender, nedløb, kvistedækninger og facadedækninger.
Vil du gerne høre mere om, hvilken form for blikarbejde vi kan udføre for dig, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 27 27 55.