Badeværelser

Står du og mangler hjælp fra en erfaren VVS’er, der har styr på at renovere, opsætte eller forny badeværelser? Hos Larsen & Nyborg VVS & Blik ApS kan vi hjælpe dig med at udforme dit badeværelse, netop som du gerne vil have det. Vi ligger stor vægt på at opfylde alle dine ønsker og give dig et godt, solidt og langtidsholdbart resultat.
Som VVS-firma kan vi hjælpe dig med alle typer af opgaver, når det gælder fornyelse eller opsætning af badeværelser. Ved enhver opgave benytter vi materialer af høj kvalitet, og vi har den rette viden omkring, hvordan alle materialerne skal sættes sammen, for at du kan få et nyt flot og funktionelt badeværelse. Vi har gennem mange år arbejdet med renovering og opsætning af badeværelser i hele Nordjylland og særligt i omegnen af Aabybro.

Armaturer og inventar efter dine ønsker

Hos Larsen & Nyborg VVS & Blik ApS lægger vi stor vægt på at kunne levere badeværelser, der lever op til vores kunders forventninger. Så når vi arbejder på et badeværelse hos dig, sørger vi altid for at få dig med i beslutningerne omkring, hvilket inventar der skal anvendes. På denne måde kan vi sikre, at du får netop det badeværelse, som du ønsker. Vi tilbyder en tæt dialog med dig, hvor du kan se vores udvalg af armaturer og inventar, så dit badeværelse kan få netop det udseende, som du ønsker, det skal have.

Renovering og ny opsætning af badeværelser til skarpe priser

Uanset om vi udfører renovering eller opsætning af nye badeværelser for private eller erhvervsdrivende, så får alle vores kunder en god og fair behandling. Vi lægger stor vægt på god service, og vi lytter til dine ønsker, så vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.
Et flot resultat kræver et håndværksmæssigt korrekt stykke arbejde, og dette kan vi udføre til en skarp og fair pris. Ønsker du at høre mere om vores arbejde med badeværelser, så kan vi kontaktes på telefon 98 27 27 55. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål og få kyndig rådgivning omkring opsætning eller renovering af badeværelser.