Renovering

Søger du hjælp til renovering af badeværelse, vand- eller varmeinstallationer? Så kan vi hos Larsen & Nyborg VVS & Blik ApS hjælpe dig med enhver form for renovering, når det gælder VVS og blikarbejde. Siden år 2000 har vi hjulpet mange private og erhvervsdrivende med renovationsopgaver i både små og store omfang i hele Nordjylland og i omegnen af Aabybro.
Som firma lægger vi stor vægt på at kunne levere et resultat af høj kvalitet, og derfor benytter vi gode og solide materialer ved enhver renovering. Vi udfører både VVS og blikarbejde af alle typer, og vi kan blandt andet hjælpe dig med renovering af badeværelse, vand, varme, energi samt tagrenovering.

Hjælp til alle former for renovering

Uanset hvilken type af renovering du har behov for, så står vi til rådighed for dig. Vi lægger stor vægt på at levere et resultat, som udformer sig efter dine præmisser. Derfor sørger vi for at tage dig med i en tæt dialog, så du kan få indflydelse på udvælgelsen af eksempelvis armaturer eller varmestyresystemer.
Vi hjælper med små og store renoveringsopgaver, og vi kan blandt andet tage hånd om renovering af lejligheder, som trænger til nye VVS-installationer. I ældre lejligheder vil der på et tidspunkt være behov for nye VVS-installationer, og hos Larsen & Nyborg VVS & Blik ApS har vi mange erfaringer med sådanne opgaver.

Kvalitetsarbejde til en skarp pris

En god renovering kan gøre din hverdag lettere og gøre din lejlighed eller dit hus mere værdifuldt for dig. Vi kan udføre alle former for renoveringsopgaver inden for VVS og blikarbejde, og vi giver garanti for et veludført stykke kvalitetsarbejde. Vores arbejde skaber merværdi for dig, men vi synes ikke, at det skal koste dig en formue at få udført en professionel renovering, og derfor tilbyder vi vores arbejde til at skarp og fair pris.
Har du lyst til at høre mere om, hvilke renoveringsopgaver vi kan påtage os, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 27 27 55, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål og fortælle os om dine planer omkring din renovering. Sammen finder vi frem til en god løsning, som passer til din opgave.